Tuotteet

Lisätietoa tuotteista

Valikoimassamme olevat latauslaitteet on valmistettu tarkoin valitsemamme valmistajan toimesta ja meidän erittäin tiukkojen laatuvaatimuksen alaisina. Olemme laitteiden kehityksessä mukana ja hyödynnämme tähän vahvaa kokemustamme tekniikasta. Työmme jälki näkyy laitteissa antaen niille laadukkaan ja viimeistellyn kuvan. Laitemallit ovat tarkoin testattuja, käytettävyys, kestävyys ja laatunäkökulmat ovat laitteidemme perusta.

Olemme luokitelleet latauslaitteet kolmeen eri kategoriaan. Pikalaturit ovat auton ulkopuolisia tasavirtaa suoraan akustoon syöttäviä laitteita. Keskinopeat ja kotilaturit syöttävät vaihtosähköä auton omalle laturille. Kotilaturit ovat myös keskinopeita, mutta olemme eritelleet ne omaan ryhmäänsä, koska ne ovat huomattavasti kevyemmin rakennettuja, joskin yleensä sirompia ja kauniimpia kuin julkiseen käyttään tarkoitetut kovan luokan laitteet. Kaikki pikalataus- ja keskinopeat sekä osittain myös kotilaturit soveltuvat sekä julkiseen- että yksityiseen käyttöön. Ne täyttävät myös vaatimukset mm.hankintatukien suhteen.

Laitteemme ovat älykkäitä ja toimivat kehittämiemme ideoiden pohjalta myös paljon vaativille asiakkaille. Asiakkaillamme on mahdollisuus hinnoitella lataamiset täysin vapaasti ja jopa luoda erityisiä sääntöjä laitteiden käytön suhteen. Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse osata mitään ohjelmointi-jippoja, vaan kertoa meille miten laitteensa haluaa toimivan. Autoilijan kannalta laitteiden käyttö on melko perinteistä mobiilisovellusten tai tunnisteläpysköjen kanssa pelaamista, joten he osaavat laitteiden käytön. Laitteisiin on pyritty myös tuomaan jotain pieniä lisäherkkuja vaativia autoilijoita varten.

Pyydä meitä tekemään arvio oikeasta laitteesta käyttöösi. Vahvan asiantuntemuksemme pohjalta käymme asiat ja olosuhteet läpi ja annamme suosituksen oikeanlaisesta kokonaisuudesta. Koska toimimme arvojemme mukaisesti, emme pyri suosittelemaan laitteita meidän etujen mukaan, vaan haluamme tyytyväisiä asiakkaita. Mahdolliseti voimme jopa suositella muunkin kuin Lataus+ laitteen hankintaa.

Kun hankit meiltä latauslaitteen, liityt samalla Lataus+ Partneriksi ja me takaamme, että teet edullisen ja korkealaatuisen hankinnan, jolle annamme päättymättömän palvelutakuun. Tämän vuoksi voit olla varma, että laitteesi toimivat pitkään, saat aina hyvää palvelua ja vastauksen kysymykseesi.

Siirry sivun alkuun