Koulutus

Lataus+ Partnerit

Lataus+ Partnerit ovat latauslaitteiden omistajia tai haltijoita, jotka tarjoavat autoilijoille latauspalvelun. Heidän ei kuitenkaan tarvitse kouluttautua latausjärjestelmien suhteen tai edes välittää koko tekniikasta, koska tarvittaessa avustamme heitä. Mikäli he haluavat kuitenkin osata hiukan enemmän, tarjoamme heille tarvittavan tiedon ja osaamisen, jotta laitteiden suomat mahdollisuudet osattaisi hyödyntää oikein. Joskus sähköautoilijoilta voi tulla myös kysymyksiä laitteiden suhteen, joten olisi hyvä jos näihinkin osattaisi vastata vaikka itse ei ajaisikaan sähköautolla.

Lataus+ Partnereille on suuri merkitys sillä, että he saavat paikallista palvelua ja tukea Lataus+ Teknikoilta sekä myös paikallisilta asentajilta.

Lataus+ Teknikot

Lataus+ Teknikot ovat koulutettuja henkilöitä, joilla on koulutus erityisesti Lataus+ laitteisiin. Lataus+ Teknikot kykenevät suorittamaan itsenäisesti laitteiden huollot sekä ratkaisemaan mahdolliset vikatapaukset. Mikäli tarpeen, he saavat myös suoraa tukea meiltä kaikkein kiperimmissä tapauksissa. Pääsyvaatimuksena Lataus+ Teknikon koulutukseen on todennettavissa oleva sähkövoima-alan koulutus.

Paikalliset asentajat

Opastamme ja koulutamme myös tiettyihin tehtäviin esimerkiksi paikallisia asentajia, jotka eivät syystä tai toisesta kouluttaudu Lataus+ Teknikoksi. Tämä on helppo ja nopea tie avata uusia ovia sähköautoilun saralle.

Siirry sivun alkuun