Latauslaitteiden tarve- ja asennuskartoitukset

Sähköautoilu ja sen vaatima tekniikka sähkön tarpeineen on yleisesti melko tuntematonta, tarjoamme tähän apua. Nämä kysymykset ovat usein asioita, jotka vaativat monesti ymmärtämystä myös tekniikan ulkopuolelta sekä ratkaisun löytämistä siten, että se olisi tasapuolinen ja edullinen kaikille.

Lataus+ laitteiden kehityksessä on otettu huomioon erilaiset skenaariot, jotka on suunniteltu vaikeimpien yhdistelmien ratkaisujen helpottamiseksi. Oikeat ratkaisut vaativat myös ymmärtämystä sähköverkostosta, joista Lataus+ henkilöstöllä on pitkät kokemukset jo kauan ennen kuin sähköautoja edes ilmestyi maanteillemme.

Kartoitustyö sisältää usein yhteydenpidon paikalliseen sähköyhtiöön sekä paikallisiin sähköalan toimijoihin, jotta kartoitustyön tilaajan ei tarvitse miettiä kysymyksiä enää heidän kanssaan.

Jokainen tapaus arvioidaan erikseen ja kaikki vaihtoehdot käydään läpi, joista kiinteistön omistajalle esitetään ne, jotka tulevat oikeasti kysymykseen. Joskus ammattilainenkin joutuu hakemalla hakemaan parasta ratkaisua. Ongelmia aiheutuu mm. sähköliittymien ja vanhojen keskusten kapasiteetissa, kaapelointireiteissä ja alueiden suojeluun kaivamiselta, järkevien latauspaikkojen valinnassa sekä erilaisten osuuskysymysten vaihtoehtoina. Yleensä ongelmat kuitenkin selviävät kohtuullisen helpolla. Hankinnan tasapaino edellyttää tarpeiden, mahdollisuuksien, tulevaisuuden laajenemisen sekä kustannusten huomioon ottamisen.

Siirry sivun alkuun