Sähköautopäivä OuluZonessa

Lataus+ järjesti yhdessä OZ:n kanssa 14.8.2021 sähköautopäivän. Tapahtuma liittyi OZ:n avointen ovien päivään, jossa mahdollistettiin yleisölle sähkö-autojen koeajoa radalla. Varsinaista kilpa-ajoa tai autojen ääriominaisuuksien testausta emme toki sallineet pelkästään jo autojen vakuutusehtojenkin takia. Tämän vuoksi meiltä oli apukuljettaja mukana jokaisella koeajolla, joka myös neuvoi ja kertoi autosta tutustujille.

Tapahtuma onnistui todella hyvin, iltapäivän vesisateet ja ukkonen hiukan haittasivat mukavaa menoa. Toisaalta sade ja ukkonen osoittivat kävijöille, että sähköautot toimivat ja lataantuvat myös ukkosella. Yleisön kiinnostus sähköautoiluun oli kiitettävällä tasolla ja saimme heiltä pelkästään positiivista palautetta.

Esillä ollut sähköautokalusto
Kia eSoul 64kWh, etuveto 150kWLataus+
Nissan Leaf 40kWh, etuveto 110kWLataus+
Jaguar EV400 90kWh, neliveto 294kWLataus+
VW ID4 77kWh, takaveto 150 kWPörhön Autoliike
Skoda Enyaq iV, 82kWh, takaveto 150kWWetteri
Ford Mustang Mach-E, 98 kWh, neliveto 258kWWetteri
Pikalaturi, 90kW, CCS + CHAdeMOLataus+
Keskinopea laturi, 2*22kW, 2*Type2Lataus+

Kiitämme yhdessä OuluZonen kanssa Pörhön Autoliike Oy:tä, Wetteri Oy:tä sekä kaikkia tapahtumaan osallistuneita.

Esillä ollutta kalustoa
Sähköautopäivä OuluZonessa
Siirry sivun alkuun