Ensimmäinen esittelykiertue

Tuotteidemme ensimmäinen esittelukiertue on nyt tehty. Koronariski tietysti vaikeutti tätä, joten tapaamiset järjestettiin ”koronaturvallisesti” ja joissakin paikoissa jopa ulkona. Reitti oli pitkä, mutta saimme muutaman päivän aikana paljon mielenkiintoisia tapaamisia, joissa lähes poikkeuksetta oli hyvin kiinnostunut ote Lataus+ verkostosta ja laitteista. Meille tämä antoi varsinaisten sopimusten lisäksi selkeän kuvan, että näitä kiertueita on järjestettävä lisää. Kiitokset kaikille, joita tapasimme ja että varasitte aikaa vierailullemme.

Ensimmäinen esittelykiertue

Yksi kommentti “Ensimmäinen esittelykiertue

  1. Kiitoksia vierailusta ja ammattitaitoisesta opastamisesta latauslaitteiden valinnasta.
    Juhannuksen aikana näemme kuinka tilaamillemme laitteille on käyttäjiä.

Kommentointi on suljettu.

Siirry sivun alkuun